Uniek zijn maakt ons bijzonder, maar wat doen we er nou echt mee? Als je ergens sterk in bent voelt het al snel onbescheiden als je daarvoor uit komt. Zwaktes mogen we wellicht hebben maar verdoezel ze alsjeblieft goed.

In mijn ogen de wereld op zijn kop.

Als je gezond wilt leven doe dan alsjeblieft de dingen die je energie geven. Te veel maak ik mee dat mensen maar door modderen, in relaties en werk. Totdat we ziek worden en met alle negatieve gevolgen worden geconfronteerd hiervan. Mijn advies: voorkom dat je te lang door gaat en richt je leven in zoals jij dat wilt. Na een korte ‘reset’, (een electronisch apparaat werkt ook wonderbaarlijk goed nadat je hem even kort van de stekker haalt) gaan we aan de slag met je kwaliteiten en de zaken die energie slurpen. Doordat er veel overeenkomsten zijn werkt de methode geweldig, echter ieder persoon heeft zijn eigen verhaal daarom zijn de sessies Individueel.

Na de sessies hebben we in kaart waar je energie in gaat steken en wat we laten voor wat het is. Je hebt een paar mooie middelen gekregen om je communicatie nog doeltreffender en effectiever te krijgen. In kleine haalbaar stappen ga je naar je doelstelling en je geniet van de weg daar naar toe. Waarom? Jij bent de enige die je leven kan inrichten.

Wanneer?
Wanneer het jou uit komt.

Waar?
Aan de Breestraat 101 te Beverwijk

Wat kost het?
€ 299,- voor het maken van je persoonlijkheid profiel en twee Individuele sessies.

Geïnteresseerd bel of maak vrijblijvend een afspraak voor jezelf of je bedrijf. Graag ligt ik je persoonlijk toe wat de mogelijkheden zijn.

René Slecht
06-30595067
info@mensen-werk.nl
www.mensen-werk.nl