Coaching & training

DISC

Alles draait om mensen-werk. Ontwikkelen, veranderen. Maar haal je wel het beste uit jezelf en/of je team? Sterker nog durf je te zeggen waar je sterk in bent?

Wij zijn opgevoed in een cultuur waarbij we niet uitgenodigd worden om naar onze kwaliteiten te kijken. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’, niet je hoofd boven het maaiveld uitsteken….
Etc.etc.

DISC is het perfecte instrument om je te laten zien waarom het ene energie geeft en het andere energie uit je trekt. Ik help je om je privé en zakelijk te laten herkennen en ontdekken waar je kracht ligt, deze verder te ontwikkelen en de zaken die je niet liggen (dat mag) goed kan organiseren.

Ben je meer taak gericht of mens gericht. Waar herken je jezelf in. Er is géén goede of slechte uitkomst. Je bent een mens met kwaliteiten en zaken die je gewoonweg niet liggen. Je vult de vragenlijst in die ik je zal sturen, hieruit volgt een zeer uitgebreid rapport met grafieken en communicatie tips. Samen gaan we het coaching gesprek in en starten we met een een plan van aanpak om beter te functioneren in je werk, privé en daarnaast je communicatie-skills effectiever te maken.

Het waarom

Onze trainingen starten bij voorkeur met een DISC analyse, waarom? Naar een workshop, training of seminar gaan, geeft direct een nieuw inzicht, je wilt veranderen en pakt direct aan. Na een paar dagen of weken val je toch weer terug in het oude patroon. Herkenbaar toch?

Kom er eerst maar eens achter waar je kracht en valkuilen liggen, dan bepalen we samen waar je kan en wilt ontwikkelen. Doe dat vanuit je kwaliteiten en je zal zien dat het wel werkt. Waarom veranderen als je nog veel van je talent kan benutten.