Mensen-werk

Wie zijn wij

Als je gezond wilt leven doe dan alsjeblieft de dingen die je energie geven. Te veel maak ik mee dat mensen maar door modderen, in relaties en werk. Totdat we ziek worden en met alle negatieve gevolgen worden geconfronteerd hiervan. Mijn advies: voorkom dat je te lang door gaat en richt je leven in zoals jij dat wilt. Na een korte ‘reset’, (een electronisch apparaat werkt ook wonderbaarlijk goed nadat je hem even kort van de stekker haalt) gaan we aan de slag met je kwaliteiten en de zaken die energie slurpen. Doordat er veel overeenkomsten zijn werkt de methode geweldig, echter ieder persoon heeft zijn eigen verhaal daarom zijn de sessies Individueel.

Na de sessies hebben we in kaart waar je energie in gaat steken en wat we laten voor wat het is. Je hebt een paar mooie middelen gekregen om je communicatie nog doeltreffender en effectiever te krijgen. In kleine haalbaar stappen ga je naar je doelstelling en je geniet van de weg daar naar toe. Waarom? Jij bent de enige die je leven kan inrichten.

Meer weten over over? Klik op de foto

Carina Burghout

Ruim 20 jaar geleden ben ik een organisatiebureau gestart waar ik zeer uiteenlopende evenementen voor bedrijven organiseer. De relatie met en kennis van de opdrachtgever en het bedrijf zijn de sleutel tot een succesvol evenement gebleken.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er op de werkvloer door de werkdruk en snelheid van de hedendaagse maatschappij de druk op de medewerkers toeneemt. Een burn-out ligt op de loer. Het “gezellig met elkaar” uitje heeft plaats gemaakt voor meer diepgang en persoonlijke ontwikkeling. Het preventie met humor event is de nieuwe trend.

Door de samenwerking met mensen-werk komen plezier en training in uw evenement bij elkaar. We hebben diverse trainingen/events ontwikkeld waarbij onderwerpen als succesvol samenwerken, non verbale communicatie en verandering centraal staan. Het is de combinatie van humor en persoonlijke aandacht die medewerkers met elkaar verbindt.

We organiseren één en meerdaagse events op verschillende niveaus met zeer inspirerende sprekers en activiteiten.

Voor meer informatie of een afspraak neem contact met ons op.

René Slecht

Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Niet gestart als trainer en coach, maar als ondernemer binnen een familie traditie. Inmiddels is mijn leven steeds meer gedraaid naar het coachen en trainen.

12 jaar geleden is dat klein begonnen en in de crisis heb ik mijn passie gevolgd en de keuze gemaakt om mensen-werk verder uit te breiden.

Het draait namelijk altijd om mensen. Mensen met hun unieke trekjes, eigen achtergrond, liefde, passie en enorme potentie. Nog steeds ben ik ondernemer en trainer. Die combinatie, werkt voor mij het best.

Het is een prachtig proces om samen met mensen en organisaties te werken aan hun kwaliteiten. Mensen met meer plezier en efficiënter laten samen werken. Het geeft mij energie en een enorme voldoening, wat wil je nog meer?