Waarom ben ik gestart met bureau mensen-werk?

Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Niet gestart als trainer en coach, maar als ondernemer binnen een familie traditie. Inmiddels is mijn leven steeds meer gedraaid naar het coachen en trainen.

12 jaar geleden is dat klein begonnen en in de crisis heb ik mijn passie gevolgd en de keuze gemaakt om mensen-werk verder uit te breiden.

Het draait namelijk altijd om mensen. Mensen met hun unieke trekjes, eigen achtergrond, liefde, passie en enorme potentie. Nog steeds ben ik ondernemer en trainer. Die combinatie, werkt voor mij het best.

Het is een prachtig proces om samen met mensen en organisaties te werken aan hun kwaliteiten. Mensen met meer plezier en effici├źnter laten samen werken. Het geeft mij energie en een enorme voldoening, wat wil je nog meer?